Aklında Soru Kalmasın!

Eğer aramaların sonuçsuz kaldıysa, talebini karşılamıyorsa veya farklı biz çözüm arayışındaysan, biz sana ulaşalım.

Teşekkürler, Ahmet

HDIFiba Emeklilik ve Hayat A.Ş.’ye göstermiş olduğun ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Müşteri Hizmetleri Ekibimiz en kısa süre içerisinde sana en uygun çözümü sunabilmek adına, vermiş olduğun telefon numarası üzerinden seninle iletişime geçecek.

Ürünlere Göz At
fibaemeklilik-2022-max-dk-banner

2022 Yılında Maksimum Devlet Katkısı 20.655 TL

Bireysel Emeklilik Sisteminde (BES) katılımcıların 2022 yılı içinde alabilecekleri Maksimum Devlet Katkısı tutarı 20.655 TL.

2022 Yılı Brüt Asgari Ücret Toplamı olan 68.850 TL Devlet Katkısı hesabında fazladan 20.655 TL birikiyor. Aynı zamanda işvereni tarafından Otomatik Katılım Sistemine (OKS) dâhil edilen katılımcıların maksimum devlet katkısı hakkı, ikiye katlanıyor! Çünkü Otomatik Katılım sözleşmeleri için devlet katkısı üst sınırı, Bireysel Emeklilik sözleşmelerinin devlet katkısı limitinden ayrı hesaplanıyor. Böylelikle hem Otomatik Katılım sözleşmesine hem de Bireysel Emeklilik sözleşmesine sahip olan katılımcıların 2022 yılı için toplamda 41.310,00 TL devlet katkısı hakkı bulunuyor.

2022 Devlet Katkısından faydalanmak için provizyon süresi nedeniyle kredi kartından ek katkı payı ödemesi yapılmaması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Ek katkı payı ödemeni 444  82 88 numaralı çağrı merkezimizi arayarak, adına kayıtlı banka hesabın ile yapabilirsin. 

Birikimli Yarınlar İçin Yeni Bir BES Başlatabilirsin

Henüz BES’te sözleşme başlatmadıysan hemen HDI Fibaemeklilik ile bireysel emekliliğe katıl, BES’in avantajlarından yararlanarak geleceğin için birikim yapmaya başla!

Her bütçe için uygun BES Planlarımız arasından birini şimdi seçebilir, hızlı ve güvenli bir şekilde online olarak satın alabilirsin. BES Planlarımızı görmek ve online satın almak için aşağıdaki butona tıklayabilirsin.

18 Yaş Altı BES satın almak için 444 82 88 numaralı Müşteri Hizmetleri hattımızdan bize ulaşabilirsin.


Şimdi Bütçene Uygun Bir BES Plan Seçebilirsin